Originalni Fischbein rezervni deli

Originalni rezervni deli podjetja Fischbein se izdelujejo pod strogimi in natančnimi smernicami ter s posebnim nadzorom kakovosti podjetja Fischbein. Kemična in metalurška sestava materialov je skrbno nadzorovana in vsi deli so podvrženi posebni površinski obdelavi, da se zagotovijo najboljše lastnosti. To je razlog, da je večina naših ključnih delov, ki jih nadzoruje naš proizvodni oddelek, opremljena s slavnim logotipom Fischbein.

Trajne značilnosti rezervnih delov FISCHBEIN GENUINE so posledica naslednjih elementov:


Natančnost

Izdelano z visoko stopnjo natančnosti v dimenzijah in geometriji.


Dovoljena odstopanja
Minimalna odstopanja omogočajo, da so stari in novi deli popolnoma zamenljivi, vedno pa zagotavljajo enako raven prileganja.


Utrjevanje
Vsi jekleni deli so utrjeni, da zagotavljajo visoko odpornost proti obrabi in visoko vzdržljivost. Značilnosti trdote med jeklenimi in parnimi komponentami se ujemajo, da se zagotovi izpolnjevanje pogojev mazanja.


Premazi
Deli so prevlečeni, da v nekaterih primerih zavirajo oksidacijo (rjavenje) ali v drugih primerih, da se zagotovi trajna obdelava delov, ki so izpostavljeni vrečam in izdelkom.


Zaključek
Nekateri deli imajo zelo gladko površino za zmanjšanje trenja.


Material
Material je izbran za najboljšo zmogljivost, zahtevano zanesljivost, sposobnost utrjevanja in stroškovno učinkovit pristop k izdelavi delov.